Welkom op de website van
Verstegen - Adam Transportgroep BV
Flexibel en klantgericht !!
Welkom  Organisatie  Transport  Meeneemheftrucks  Speciaaltransport  Kraanwagens  Op- en overslag  Vacatures  Contact
Organisatie

Directie

Verstegen-Adam Transportgroep BV is op 1 januari 2005 ontstaan uit het toenmalige J. Verstegen Transport te Venhorst en T. Adam Transport te Erp.

Beide bedrijven waren al jaren actief in de transportwereld. Er is toen besloten om hen ervaring en kennis samen te voegen, om nog flexibeler en doelgericht te kunnen werken naar de klanten toe.

Ons bedrijf bestaat uit elf trekkende eenheden, 25 opleggers in diverse soorten en maten en twaalf meeneemheftrucks. Jaarlijks verzorgen wij voor ruim 100 klanten het vervoer van hun producten. Wij zonderen ons af van de andere vervoerders door bewust kleinschaliger te blijven. Dit betekent persoonlijke betrokkenheid van ons personeel, extra kwaliteit en vakmanschap. Uiteraard gaan wij ook mee in de tijd van de automatisering, maar ondanks dat blijft bij ons persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel staan.

Sinds 2018 staat Marcha Verstegen als enige directrice aan het roer van Verstegen-Adam Transportgroep, nadat Tonny Adam met pensioen is gegaan. Zij wordt bijgestaan door haar partner Herman Berkhof. Hij houdt zich bezig met het dagelijkse transport en het onderhoud, verder is hij verantwoordelijk voor alle op- en overslag werkzaamheden. Marcha bekommerd zich over de administratie, personeelszaken, verzekeringen en dergelijke.  
Scania25899d015
Marcha
Planning

Onze hoofdplanner is Kees Lamers. Kees wordt hierin bijgestaan door Herman Berkhof en Marcha Verstegen. Dagelijks zijn zij bezig om alles zo optimaal in te plannen. Ook moeten zij constant inspelen op wijzigingen, files, te lange los- of laadtijden enzovoorts.  In de transportsector is het elke minuut van de dag weer anders. Middels een volgsysteem van Fleetmatics in onze trucks staat de planning in nauw contact met de chauffeur. Zo zijn zij de gehele dag up-to-date en wisselen zij gegevens met elkaar uit.  

Mocht u bellen met ons hoofdnummer, dan krijgt u direct de planning aan de lijn. Zij helpen u graag verder met al uw vragen en opdrachten omtrent transport. Uiteraard kunnen transportopdrachten ook aangemeld worden via email of fax.

'Succes is het resultaat van goed plannen'
foto Kees2
Wagenparkbeheer en interne logistek
Herman Berkhof, de partner van Marcha Verstegen, houdt zich dagelijks bezig met diverse zaken binnen onze organisatie. Indien nodig neemt hij een deel van de planning voor zijn rekening of rijdt hij zelf mee. Daarnaast houdt hij zich dagelijks bezig met het wagenparkbeheer, dit omvat zowel het onderhoud van het materiaal als de inkoop van nieuwe voertuigen en hulpmiddelen. Daarnaast organiseert hij de interne logistiek bij Verstegen-Adam Transportgroep. Zo verricht hij veelvuldig de laad- en loswerkzaamheden, beheert hij de opslag en pikt hij de orders voor klanten die opslagruimte huren bij ons. Kortom, 'a jack of all trades'!
Herman
Facturering

Al jaren lang is Ine Grozema een vaste kracht. Zij zorgt er iedere week weer voor dat alle facturen met de bijbehorende vrachtbrieven bij onze klanten komen. Hierin wordt zij enkele dagen per week bijgestaan door Nancy van Gerwen. Dit is een zorgvuldige, tijdrovende taak die begint bij het sorteren van alle papieren tot het uiteindelijk versturen van de facturen naar de klant. Samen zorgen zij ervoor dat dit goed verwerkt wordt.
foto ine2
Nancy
Chauffeurs

Wij zijn uitermate tevreden met ons team van chauffeurs. Velen van hen zijn al erg lang binnen ons bedrijf werkzaam en zijn zeer vakbekwaam als het over transport gaat. Onze chauffeur zal altijd proberen mee te denken met de afzender en klant, om de lading zo goed, en bovenal veilig, te vervoeren. Meedenken met de planning en ook met de klant, flexibel zijn en werken, dat is wat telt! Onze chauffeurs zijn een zeer belangrijke schakel in onze organisatie en verdienen zeker nu in coronatijd ieders respect en hulp onderweg.

Ook rijden er doorgaans een variabel charters bij ons binnen het bedrijf. Zij werken uiteraard met dezelfde betrokkenheid, professionaliteit en vakbekwaamheid als onze eigen chauffeurs.


61403c80-9be0-422c-b52e-69db7786acc0
Menu